GIFlifeVelgørenhedssamarbejde mellem GIF Håndbold v. formand Henning Skov Meisler og ”life to the lifeless” v. Bryan Matthew Odour.

Bliv sponsor af GIFLife

Kompletsponsor 3.000 kr. for et års skolegang og mad.
Skolegangsponsor 1.200 kr. for et års skolegang.
Bliv sponsormedlem af foreningen GIFLife
Det koster 300 kr. for et års sponsormedlemsskab og pengene vil gå ubeskåret til mad og skole.

Djurslands Bank Reg. 7320 Konto 0001514681
Mobilepay 30381954

GIFlife1 GIFlife2

Vision

Velgørenhedsorganisation, hvor midlerne fra donationer går direkte og så ubeskåret som muligt til børn i Makutano Kenya.
Vi hjælper gadebørn, forældreløse og handicappede til en hverdag med skolegang og muligheden for at dyrke sport.
Sikre skolegangen for udsatte børn.

”Life to the lifeless” v. Bryan Matthew Odour
Bryan Matthew Odour er født og opvokset i Kenya og har de lokale forbindelser i området Makutano til at kunne garantere at donationerne tilfalder de rette hænder.

Vi ved at en fokuseret indsats, kan selv små ting gøre en kæmpe forskel, og ud fra ambitionen om et at vi selv skal kunne drive aktiviteterne er vi sikker på, at vi gør en forskel.

”Life to the lifeless” v. Bryan Matthew Odour
Slutningen af 2014 var der 35 børn tilknyttet ”Life to the lifeless” og forventningen er at vi ved udgangen af 2015 kan have 150 børn i programmet GIFLIfe.