alu_comp.PNGkvickly.PNGhavne_bageren.PNGgrenaa_bilcenter.PNGCafe_Kraes.jpgdjurslands_bank.PNGAVX-logo.pngelcon_2014.jpggrefta.PNGherluf.PNGlouis_nielsen.jpg3f.PNGanemone_blomster.PNG

1. Siden sidst
- Der er afholdt KNÆK KURVEN aften. Der er behov for, at flere fra foreningen involverer sig i dette.
- Turen til Århus Håndbolds kamp var meget vellykket - en god fællesoplevelse
- Trænermappen er under revidering. Udleverede mapper, der ikke bruges længere, bedes afleveret til Helle B.
- Louise knokler alt for meget for at få kontingent kradset ind. Kan vi oprette Mobilpay?
- Der er indkaldt til GENERALFORSAMLING D. 25.3 KL. 19 I GIC
- ønsker til haltider næste år er indsendt til kommunen
- Der kan stadig bruges flere hjælpere til at servere til Djurslands Banks generalforsamling.

2. Nyt fra SU
- Der arbejdes fortsat med af finde en træner til damerne/U18 pigerne. Forventes afklaret snart
- Der mangler holdledere til flere hold både på herre- og damesiden.
- Fantastisk som S3H er kommet godt fra land. Flot arbejde
- Trænere til herrerne er på plads.

3. Nyt fra UU
- Derbydagen er stort set på plads. Trænerne skal udarbejde et lille skriv til speakeren, der kan læses op, før de enkelte hold spiller.
- Der er meldt to hold (U10 og U12) til medaljestævne d. 28-29. marts
- Der har været flot tilgang til de yngste hold. Måske skal der meldes flere til i næste sæson. Henning vil kikke ind til ungdomsspillernes træning, for at få konkret overblik over, hvor mange hold vi har næste sæson.
- Uddelte vandrepokaler skal hjemkaldes, så de er klar til uddeling til ungdomsafslutningen.
- Dato mm til ungdomsafslutning skal aftales snarest
- Binderlegatet kan søges af enlige forsørgere i forbindelse med håndboldskoler. Den del af betalingen, der er foreningsrelateret kan betales herfra.

4. Økonomi
Færre udgifter på tøj og større indtægt fra Kræmmermarkedet resulterer i, at kistebunden ikke kan ses.
Der skal købes spillertøj til S3H til den nye sæson. Sponsor skal findes.

5. Generalforsamling
Formanden glæder sig til at fremlægge en positiv beretning.

6. Nyt fra formanden
Arbejdet med GIFlife kører planmæssigt frem. Medlemmerne, der var med til håndbold i Århus, har
fået den første orientering. Når en egen hjemmeside er på blads orienteres der bredt.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 12 APRIL, hvor der i GIC afvikles en spændende event for
store og små. Der sker noget hele dagen og hen på eftermiddagen spilles en HELT SPECIEL
håndboldkamp.

7. Trænermappen
Denne revideres i foråret og udleveres til trænermøde i august. Dato for dette møde udmeldes
snarest.
I oktober afvikler Helle SamarbejdsdviklingsSamtaler (SUSamtaler) med alle trænere, følger op
på augustmødet og ser fremad.

8 Afslutningsfest.
Invitation er lige udsendt til trænerne og lagt på hjemmesiden. Datoen, d. 28.3 kl. 19.30, har været
kendt længe, så vi håber på massiv tilslutning.

9. Eventuelt
Vi søger en DOKUMENTARIST - en der har lyst til at sætte system i GIF-håndbolds historie. Der skal
graves i gamle mapper og lokalhistorisk arkiv mm. Er lokalhistorie din interesse, hører vi gerne fra
dig.