herluf.PNGgrefta.PNGAVX-logo.pnghavne_bageren.PNGCafe_Kraes.jpg3f.PNGlouis_nielsen.jpganemone_blomster.PNGelcon_2014.jpggrenaa_bilcenter.PNGkvickly.PNGdjurslands_bank.PNGalu_comp.PNG

Opsamling fra sidste møde
Allan har lavet oversigt over de opgaver/pladser, der skal personer ind på i forbindelse med generalforsamlingen eller i nærmeste fremtid. Arbejdsbeskrivelser udarbejdes inden næste møde.
Oplægget finpudses og udleveres herefter til håndbolddagen til forældre og spillere, sammen med en tilmeldingsseddel.
Der mangler hænder til at løfte opgaver for foreningen.
Opgavebeskrivelserne vil tydeliggøre den konkrete opgave og det forventede tidsforbrug for at løfte den. De, der melder sig, opfordres til at finde 1-2 andre at løfte opgaven sammen med.

Vi forsøger at komme med i DHF`s koncept ”Knæk koden”

Vi har ikke i år hold, der kan deltage i Viborg Kommunes ”Generation Handball”. Forhåbentlig lykkes det næste år.

Bestyrelsen planlægger at fremsætte 2 vedtægtsændringer
Allan udformer invitation. Deltagerne skal tilmelde sig, så der kan bestilles den rette mængde mad.
På valg er Allan J (formand) og Mette M (kasserer)

Hjemmesiden
Samarbejdet med Ole er ophørt. Der er skrevet til og undskyldt over for de dommere, der fik dårlig omtale på vores hjemmeside.
Vi vil gerne have en ny opsætning af hjemmesiden. Hvilke krav vil medlemmerne gerne have, den skal kunne imødekomme? Vores nye webmaster, Christian Henriksen, vil gerne kontaktes omkring dette.

Djurslands Bank
Der er behov for at seniorspillerne, forældre og veteraner melder sig til at servere d. 19.3 til generalforsamlingen. Uden indtjening fra sådanne arrangementer har foreningen ikke økonomi nok. Der skal i alt bruges 65 hjælpere i et par timer.
Det samme gælder Messen i GIC d. 5.- 6. april. Jo flere der melder sig, jo kortere vagter kan den enkelte få.

Eventuelt
Signe Banner mangler en til at hjælpe sig med træning af mange meget interesserede børn torsdag mellem 16-17
Der sendes en gave til Kvik/Ramten i anledning af deres 75 års jubilæum d. 8.3
Vi håber, der er ungdomshold, der deltager i påskestævnet i Holstebro som en fælles sæsonafslutning.