kvickly.PNGCafe_Kraes.jpggrenaa_bilcenter.PNGalu_comp.PNGanemone_blomster.PNGelcon_2014.jpgherluf.PNGdjurslands_bank.PNGgrefta.PNGAVX-logo.pnglouis_nielsen.jpg3f.PNGhavne_bageren.PNG

 

Deltagere
Poul Emil Jespersen, Lotte Bjerre, Brian Spliid, Mette Mikkelsen, Christine Stougaard, Louise Gleerup Jespersen, Carl Erik Pallesen, Pernille Bønløkke, Henning Skov Meisler, Torben Vand, Allan Jespersen, Benjamin Bjerre Busk, Lars Mortensen, Tine Bjerre. Irene Jensen
 
Allan forklarede baggrunden for, at der var indkaldt til et ekstra møde. Han kunne berette, at der var kommet enkelte henvendelser omkring deltagelse i udvalg. Han fortalte også om sin henvendelse til DGI, som desværre endnu ikke havde fundet tid til at svare ham. DHF havde ringet og givet udtryk for, at de syntes der trods alt var noget lys i forhold til vores seneste snak med Anne Heide.
Der er fx medlemmer, der har ulejliget sig med at lave et oplæg om, hvordan de ser sammensætningen af ungdoms- og seniorudvalg i fremtiden. Der SKAL fyldes op i udvalgene for at tingene kan fungere. På dette tidspunkt af sæsonen kan det først ske, når vi kommer på den anden side af sommerferien.
 
Efter disse kommentarer gik vi over til valgene
Formand: Henning Skov Meisler
Allan vil gerne være skygge/hjælper for den kommende formand
Kasserer: Louise Gleerup Jespersen løfter de opgaver, der ikke knytter sig til at lave regnskab og betale regninger. Det vil Mette Mikkelsen gerne fortsætte med.
Menigt medlem: Mathilde Kroer Nielsen. Det blev desuden aftalt at Helle Baurz spørges, om hun også vil indgå på denne måde.
Revisorer Carl-Erik genvalgt
Pernille valgt
Revisorsuppleant: Allan Jespersen
Ungdomsudvalg: Tine Bjerre er foreløbig ”tovholder”. Christina indgår som trænerrepræsentant. Der skal til forældremødet i august indvælges en række forældrerepræsentanter, så udvalget fyldes op
Seniorudvalg: Lotte (formand), Brian (fællesholdene) Anne-Mette,(D3) Mangler stadig repræsentanter fra (D1) (H3) og U18.
Irene vil godt hjælpe Helle med materialer.
 
Det blev fremført, at beskrivelserne af opgaver er rigtig fint. Det er nu tydeligt, hvad de forskellige opgaver består af. Samtidig betyder tydeliggørelsen, at der flyttes meget væk fra formandens skuldre.
Vigtigheden af at få velfungerende udvalg blev understreget. Ligeledes med vigtigheden af god kommunikation
I opgavebeskrivelserne blev der efterlyst mere tydelighed omkring opgaverne rettet direkte mod det sportslige. Der skal være tydelige mål og visioner for holdene.
 
Forslagene om vedtægtsændringer blev trukket tilbage, men vil formodentlig blive fremsat igen til næste års generalforsamling.

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies