havne_bageren.PNGAVX-logo.pnglouis_nielsen.jpggrenaa_bilcenter.PNGdjurslands_bank.PNGkvickly.PNGalu_comp.PNGgrefta.PNGherluf.PNGanemone_blomster.PNG3f.PNGelcon_2014.jpgCafe_Kraes.jpg

1. Hvad ligger der af opgaver hen over sommeren?

o Sommerhåndboldskole i uge 27 (mandag-onsdag). Alle fra 8-12 år inviteres. Det er vigtigt at tydeliggøre, at det er boldlege og ikke kun beregnet for håndboldspillere.
o Kræmmermarked 10-13.7 Der er flere kræmmere end tidligere. Der er styr på næsten alt. Preben skaffer hjælpere.
o Veterantræf 10.7. P.g.a. den aflyste afslutningsfest inviteres hjælpere og trænere til at deltage.
o Kattegatcup - Der skal bruges 4x2 hjælpere til nattevagterne. Skriv til Preben, hvis du har lyst.
o Håndboldkaravanen afvikles d. 16.9 Arrangementet udvides med et tilbud d.26.9. I dette skal der være overnatning og mange spændende aktiviteter, hvor afsæt er sjov og ballade. (10-14år). Vi inviterer fodboldafdelingens medlemmer til at deltage
o Træningstider er fordelt mellem klubberne. Vi har fået Mandag fra 16-17 samt 20-22 i træningshallen. Tirsdag fra 16 - 22 og torsdag fra 16 -22 i opvisningshallen. samt torsdag fra 16-17.30 og 20-22 i træningshallen. Endelig Onsdag 16-18.

2. "Tanker fra Henning vedr. udviklingen af GIF Håndbold."
Efter oplæg fra Henning kom debatten vidt omkring.
Først et kik på holdene i foreningen og deres nuværende status. Efterfølgende snak om den vigtige klubånd, hvordan den dyrkes og udvikles. Endelig vendte vi forskellige muligheder for samarbejde og nye tiltag i det hele taget.

Debatten endte ud i følgende VISION: at få et hold på alle årgange.

3. Budget fastlæggelse 2014/2015 sæson
Der fremsendes ønsker fra ungdoms- og seniorudvalget snarest.
3. division herrer møde Sønderjyske onsdag d. 27.8 i Grenå. - Pokalturneringens ottendedelsfinaler.

4. Fastlæggelse af dato for møder
MØDERÆKKE for bestyrelsen:
d. 13.8 - alle datoer skal på hjemmesiden (juleafslutning, sommerafslutning...)
d. 24.9, d. 29.10, 3.12 status og fællesspisning, 21.1, 4.3, 25.3 generalforsamling, 15.

Seniorudvalget laver deres møderække i næste uge

Diverse arrangementer og datoer skal snarest på Årshjulet og Hjemmesiden.

Bestyrelsen begynder vil på de første 2 møder lave arbejdsbeskrivelserne til de enkelte opgaver, samt lave oplæg til, hvad vi gerne vil have diverse udvalg til at debattere.

Ungdomsudvalget søger flere medlemmer. Christina har rundsendt mail til udvalgte personer, men vil gerne have en større vifte af mennesker at have kontakt med.

5. Hjemmesiden - opdatering.
Er det de rigtige oplysninger, der står der? Det vil være dejligt, hvis vores medlemmer fortæller, hvis der er noget de savner på siden

6. Evt.
Lotte fortæller at alle kontrakter er klar til at blive underskrivet.