havne_bageren.PNGdjurslands_bank.PNG3f.PNGalu_comp.PNGgrenaa_bilcenter.PNGlouis_nielsen.jpgelcon_2014.jpgAVX-logo.pnggrefta.PNGanemone_blomster.PNGkvickly.PNGherluf.PNGCafe_Kraes.jpg

Rekvisitudvalg

Helle Bautz 2014

Helle Bautz

Irene Jensen

Møder afholder efter behov.
Udvalget har følgende opgaver
  • at indkøbe rekvisitter – herunder spillertøj - efter bestyrelsens budgetanvisning
  • at indstille ønsker om rekvisitter og materialer til bestyrelsen
  • at udlevere materialer så som tape, harpiks, bolde m.m.
  • at opkræve penge hos holdene af rekvisitter
  • at aflægge regnskab til bestyrelsen over brug af rekvisitter
KONTAKT Helle eller Irene pr. mail eller sms, så kommer de i GIC og udleverer tingene.

Brugen af isposer i fryser

Trænerne har nu isposer liggende i en fryser ved siden af boldrenseren i boldrummet i GIC.
Per Pedersen har sørget for fryseren, mens GIC har sørget for strøm, mens Helle Bautz har lagt brun sæbe i 6 plasticcposer.
HUSK at læg poserne tilbage, så der altid nogle til brug.

rekvisitudvalget

Storskærm med Video og dvd i klublokalet

Trænerne kan samle spillerne til en hyggeaften eller se video før en kamp
Grenaa Idrætscenter købte for flere år et stort TC til gavn for samtlige klubber til at samles til store TV-kampe og naturligvis til optakt til kampe eller undervisning.
Vi har lige tjekket, om udstyret er i god stand, og det var det. Derfor står det nu sat frem til klublokalet på førstesal i GIC til fri benyttelse.
Der er to muligheder til at komme ind i klublokalet,
Det ene er at tage kontakt til servicepersonalet i GIC og bede dem låse op.
HUSK også at få dem til at låse efter jer.
Det andet er at sende en mail til Helle eller Henning, så skal vi nok få lokalet åbnet til det tidspunkt, I har behov.
Det er dejligt at få mere liv i hverdagen i klublokalet, når GIF Håndbold nu har ønsket det i 20 år.

Tilbud til skadede spillere

GIF Håndbold har købt kuponer til specialpris – KUN 25 kr. pr. gang.
En skadet spiller kan ofte holde den fysiske træning ved lige ved at bruge faciliteterne i svømmehallen i GIC. Det gælder både svømmehallen, den fælles sauna, varmvandsbassinet (33 grader), boblezoner og vægtudstyr til arme og ben.
Der er åbningstider fra kl. 15 til 21 tirsdag og torsdag og 0800 til 1900 både lørdag og søndag.
GIF Håndbold har et godt samarbejde med GIC.
Derfor kan vi nu tilbyde de skadede spillere billetter til blot 25 kr. – uanset de nævnte åbningstider.
Hvordan gør du?
Du taler med din træner om behovet.Så afgør hun/han, om du har behov for at bruge svømmehallens muligheder til favørpris..
Helle og Irene har billetterne i K-rummet.
(Normalpris er 50 kr. og 40 kr. på billetterne – alt efter åbningstiderne).

Situationen omkring nyt spilletøj og dragter
Vi arbejder på at få et katalog med det nye HUMMEL-tøj senest medio november og få prøvetøj hjem til prøve af tøj hurtigst muligt.
I vil få besked fra udvalget, så snart der er nyt.