herluf.PNGdjurslands_bank.PNGAVX-logo.png3f.PNGCafe_Kraes.jpggrefta.PNGalu_comp.PNGelcon_2014.jpgkvickly.PNGhavne_bageren.PNGgrenaa_bilcenter.PNGanemone_blomster.PNGlouis_nielsen.jpg

GIF er en forening, hvis grundlag er demokratiske processer. Således har der været afholdt stormøder og strategiseminar som baggrund for at lave oplæg om klubbens politik og organisation til generalforsamlingen i foråret 2003.

Der er udformet følgende politik, som vi arbejder ud fra og er forpligtet på:

• I GIF arbejder vi for både eliten og bredden.
  • Klubbens medlemmer skal have gode oplevelser med at spille håndbold i klubben og føle sig som en del af helheden.
  • GIF skal have et positivt image og kendes på åbenhed.
  • GIF’s medlemmer skal være stolte af at være en del af deres klub.

Derfor arbejder vi i bestyrelse og udvalg på at:

• Have en dygtig og veluddannet trænerstab.
  • Sikre en ordentlig omgangstone på og uden for banen.
  • Opmuntre til at der spilles frisk og glad håndbold i GIF!
  • Sikre en sammenhæng mellem træningsarbejdet på de forskellige alderstrin, således at overgangen fra en afdeling til en anden bliver så god som mulig.
  • Have mange sportslige aktiviteter; stævner, håndboldskole, håndbolddag o.s.v.
  • Bakke op om sociale aktiviteter som ture til ligakampe, afslutnings- og julefester, bowlingaften, skøjtetur o.lign.
  • Etablere aktiviteter, der dels kan sikre klubbens økonomi (halfester og div. arbejdsopgaver, som klubbens medlemmer skal løfte) og dels give en fællesskabsfølelse blandt medlemmerne på tværs af hold og alder.
  • Forbedre de fysiske rammer omkring håndbolden, så det sociale liv bedre kan trives.
  • Sikre at turneringer afvikles planmæssigt.
  • Arbejde bevidst og professionelt med sponsorering.
  • Have en god kommunikation både internt og eksternt.
  • Have en god kontakt til forældregruppen; vi vil gerne både lytte til forældrene og have dem til at hjælpe med i klubben.