djurslands_bank.PNGgrefta.PNGAVX-logo.pngkvickly.PNGelcon_2014.jpgalu_comp.PNG3f.PNGanemone_blomster.PNGherluf.PNGCafe_Kraes.jpghavne_bageren.PNGlouis_nielsen.jpggrenaa_bilcenter.PNG

 

40-42 kræmmere er klar på Grenaa Havn i dagene 12.-15. juli, når GIF Håndbold inviterer sommerfest til EL:CON Kræmmermarked ved andedammen
Interessen for at få standplads ved Grenaa Havn er fortsat så efterspurgt, at ventelisten var på 11, da Kræmmerchefen Kirsten Hansen gjorde status kort før starten torsdag 12. juli. I alt 40-42 kræmmere stiller teltene op. - I fjor var der godt 50 deltagere. I år er der lidt færre, men det skyldes alene, at flere af lejerne har ønsket lidt mere facadeplads, ligesom vi troppede teltene ved Legepladsen ved åen, da kræmmerne ikke var helt tilfreds med at være lidt udenfor selve hovedpladsen, fortæller Kirsten Hansen, som tilrettelægger teltpladsen som i fjor.

 

Hudpleje og massage

Som noget nyt tilbyder en af kræmmerne i år massage og hudpleje.
- Der skal altid lidt nyt til, mener Kirsten Hansen, som har været på pladsen i 17 år.
Det er 21. år, at GIF Håndbold arrangerer Kræmmermarkedet, som EL:CON, Grenaa er hovedpartner for den tekniske side af pladsen. Børnehaver og dagplejere kan allerede på besøge pladsen torsdag formiddag, mens ølteltet åbner torsdag kl. 15.

 

kraemmermarked KirstenLarsen

Herover Kirsten Hansen som forestår stadepladserne.

Her er hun klar til at kridte pladserne op. 

kreammermarked uden frivillige hjlpere

De frivillige hjælpere er uundværlige før,

under og efter kræmmermarkedet.

 

Banko i kræmmerteltet søndag

Kl. 10 søndag 15. juli han de morgenfriske komme til Bankospil
Normalt er det efterår og forårssæsoner, som Bankospil hører til, men.. Hvorfor ikke tage et spil en søndag kl. 10 ved Kræmmermarkedet på Grenaa Havn 15. juli.


- I fjor var det egentlig dårligt vejr, så jeg havde troede faktisk ikke, at spillerne var mod på at komme ud, men da jeg kom ind i teltet, var Bankofolkene heldigvis mødt op før kl. 10, hvor GIF Håndbold byder på kaffe/te, fortæller Carl-Eric Pallesen, der styrer spillet som altid.

 

 

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies