grefta.PNG3f.PNGlouis_nielsen.jpghavne_bageren.PNGdjurslands_bank.PNGherluf.PNGgrenaa_bilcenter.PNGelcon_2014.jpgAVX-logo.pngkvickly.PNGanemone_blomster.PNGalu_comp.PNGCafe_Kraes.jpg

 

Efter to år med et stort fremmøde af ”gamle” GIF'ere i kræmmerteltet torsdag aften, så håber aktivitetsgruppen på at tiltrække flere med til et træf med buffet og snakkeaften
I to år har en aktivitetsgruppe samler op mod 70 ”gamle” GIF'ere i kræmmerteltet – i år torsdag 9. juli – til en buffet og hyggeaften. Hidtil har det overvejende været veteraner, men nu har aktivitetsgruppen også fået repræsentanter fra en yngre generation ind i GIF Håndbold træf 2015 ved andedammen på Grenaa Havn. Målet er at få flere med til en sjov aften.

  • Vi ved godt, at det er midt i sommerperioden, men efter evakueringen efter de to seneste år,m er der fortsat stemning for, at GIF Træf Håndbold skal ske i teltet ved Kræmmermarkeder torsdag aften, siger Klaus Hansen, en af arbejdsgruppen.

Arbejdsgruppen opfordrer derfor alle håndboldfolk til at finde adresser og kontakte tidligere GIF Håndboldfolk, som i dag ikke længere bor i Grenaa og omegn. Måske kan de kombinere et familiebesøg med at få en snakkeaften og en buffet i kræmmerteltet.
Find scrapbøger og billeder frem

  • Og hvis folk ligger inde med gode gamle fotos og scrapbøger er det bare herligt at udveksle oplevelser og godt et grin og røverhistorier. Vi tager lidt CD-musik og udstyr i tilfælde af ønske om en lille dans, men det er kun, hvis det udvikler sig sådan. Målet er at have en snakkeaften, fortsætter aktivitetsgruppen.

Hvis nogle vil tænke lidt over, hvem de spillede mod og havde det sjovt med, men ikke har mødt i flere år, så er den 9. juli en naturlig mulighed i kræmmerteltet.
Der er sendt invitationer ud på facebook, som Karin Bønnerup har styr på.

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies