louis_nielsen.jpgkvickly.PNG3f.PNGCafe_Kraes.jpggrefta.PNGgrenaa_bilcenter.PNGAVX-logo.pngelcon_2014.jpgherluf.PNGhavne_bageren.PNGdjurslands_bank.PNGanemone_blomster.PNGalu_comp.PNG

 

Torsdag 9. juli 2015 kl. 18.00


Kræmmerteltet, Grenaa Havn

Så er det tid at finde de gamle scrapbøger frem af gemmerne og tage billeder og avisudklip med til Årets Håndboldtræf i Grenaa IF for både veteraner og for dem, der ikke er så ”ældre” endnu.
Planlægningsgruppen er Henning Schneider, Preben Vand, Karin Bønnerup, Niels Peter Gleerup og Klaus Hansen, og vi opfordrer alle, der har været en del af GIF Håndbold igennem årene, at melde sig til en supersjov snakke/spiseaften i teltet.
Vi byder på en dejlig buffet, som leveres fra Skakkesholm indeholdende bl.a. sild med karrysalat, rødspættefilet og mørbrad i flødesovs
PRIS: 195,- kr.
For dette beløb får du buffet, den første øl/vin/vand samt kaffe/the og kage
Priserne i baren er desuden særdeles favorable resten af aftenen.
Gør os den tjeneste at sprede beskeden om Håndboldtræf-aftenen til alle de håndboldvenner I husker, kender, selv om I måske ikke har set dem længe.
Vi bliver begejstrede, hvis I har mailadresser på håndbold- venner, som I vil sende til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tilmelding SENEST Onsdag 1. juli
Din tilmelding registres, når du via Mobilpay på 22400265 eller via bank reg. 9324 konto 3245612787 har indbetalt de 195 kr. Husk at skrive navn og træf.
Vi ser frem til at være sammen med jer
Aktivitetsgruppen 2015

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies