Cafe_Kraes.jpgdjurslands_bank.PNGanemone_blomster.PNGgrenaa_bilcenter.PNGelcon_2014.jpgkvickly.PNG3f.PNGgrefta.PNGhavne_bageren.PNGherluf.PNGalu_comp.PNGAVX-logo.pnglouis_nielsen.jpg

Henning formand 2014Fællesholdet Åstrup/Hammelev og Grenaa IF i 3. Division har trukket SønderjydskE Elite A/S og tager imod ligaholdet onsdag 27. August kl. 1930 i Grenaa Idrætscenter

Flere landsholdsspiller i håndbold fra Danmark og Norge spiller i Grenaa Idrætscenter onsdag 27. August kl. 1930, når fællesholdet Åstrup/Hammelev Grenaa i 3. Division spiller landspokalkampe i 1/8 delsfinalerne mod Liga-holdet Sønderjydske Elite. At være kommet hertil er i sig selv et flot resultat af fællesholdet på Djursland da holdet er det laveste rangerede hold tilbage i slutrunderne for herrer.

Blandt de mest kendte spillere er målmand Anders Petersen, som har en fortid i Kolding og er tegnet for 21 A-landskampe, ligesom Andreas Toudahl er noteret for 27 A-landskampe.
Også Simon Kristiansen, højre back, har haft 12 A-landskampe.
De to norske landsholdspiller er Magnus Gullerup og Gøran Sørheim, hvor sidstnævnte er playmaker.

- Vi er stolte over at være med så langt i landspokalturneringen i det fornemme selskab, og det vil være dejligt at have mange tilskuere bag hjemmeholdet, selv om vi næppe skal sætte næsen op efter at slå gæsterne, mener den nye formand i Grenaa IF Håndbold, Henning Skov Meisler. Mødet med sønderjyderne glæder den nye formand sig ekstra meget til da han er født og opvokset i Sønderjylland, ganske vist som fodboldspiller i Haderslev fodboldklub.

Det er naturligt at invitere klubbernes sponsorer og sponsorteam i det lokale erhvervsliv til at opleve pokalkampen - den største håndboldkamp på herresiden i fællesholdets historie. Opbakningen fra erhvervslivet og publikum er afgørende for at opretholde elite håndbold i området.

Håndboldungdommen inviteres til Gratis håndbold fest
Der indbydes til holdboldfest i grenaa idrætscenter og ungdomsspillere har gratis adgang og der vil være indløb sammen med herrer spillerne. Så kom og møde eliten fra Djursland og være med til at skabe rammerne om en fest onsdag d. 27/8-14 kl. 19.30. Voksne betaler entre på 40 kr.

Kan vi lære noget af elite fra Sønderjyderne?
- Jeg har jo kunnet følge udviklingen af Sønderjyske Elite på tættest hold fra min tid i Haderslev hvor det dengang hed blandt andet hed Haderslev fodboldklub og Vojens ishockey. Spøgsmålet er om vi kan lære noget af Sønderjyske Elite A/S? Hvordan det er lykkedes at nå op på eliteplan i en landsdel med både, fodbold, håndbold m/k og ishockey. Det ville da være dejligt, hvis Djursland kunne finde en model, som også kunne bringe Djursland op på et tilsvarende idrætsmæssigt plan, udtaler Henning Skov Meisler, som lige er kommet ind i håndboldarbejdet i Grenaa med nye tanker og visioner.

SønderjyskE Elite A/S opnåede en 5. Plads i herreligaen 2013/2014 og markerede sig i slutspillet og kvalificerede sig til EHF-Cuppen, hvor de i oktober spiller mod svenske Eskilstuna i to kampe, hjemme og ude.