grenaa_bilcenter.PNGrobaek.jpgkvickly.PNGrasmus_jakobsen.pnghsm.jpggrefta.PNGper_moeller.jpglindhardt_steffensen.PNGbp_electric.pngdjurslands_bank.PNG

 

Vi spillede en af de bedste forsvarskampe i år. Vi kæmpede med alt hvad vi havde og holdt Fredericia nede på 21 mål de første 55 min. På det tidspunkt var stillingen 19-21.

Det er aldrig nogen skam at tabe til et hold der er bedre end en selv. Og det må vi indrømme at Fredericia er. Det er ikke uden grund at de ligger nummer 1. En super defensiv , en effektiv kontra og nogle rigtig gode skytter. De rykker med 100 % sikkerhed op. Og det er fortjent.

Men som overskriften antyder er vi tilfredse med indsatsen. Vi spiller en rigtig god 1. halvleg og det står 10-10 ved pausen. Igen i fredags oplever vi desværre at vi ikke kan fastholde en 2 mål føring kort før pausen. Vi fører 10-8 2 min før pausen, men alligevel får Fredericia scoret 2 gange indenfor de sidste 2 minutter. Vi bliver ramt af nogle uforståelige 2 minutters udvisninger. Men sådan er gamet.

2 halvleg kommer vi lidt skidt i gang. Vi kommer bagud 11-14 indenfor 5 min. I den periode tager vi for mange unødvendige chancer i vores angrebsspil. Vi kommer stille og roligt tilbage og er med helt indtil 5 min før tid hvor stillingen er 19-21. Vi har vores chancer men får dem ikke udnyttet og til sidste render Fredericia fra os så de ender med at vinde 26-20. Et misvisende resultat hvis man tager kampen som helhed.

Stor ros til alle drengene for en godkendt indsats over hele linjen. Men specielt en person gjorde sig ekstra bemærket (igen). Jeg (vi) har rost ham mange gange før i år og denne gang bliver ingen undtagelse. Kristoffer P i målet stod igen fremragende. Straffekast, friløbere , hop ind over. Han tog alt. Han har virkelig fremtiden foran sig (Ligesom alle de andre også har).

Vi ser frem til at forkæle vores hjemmepublikum med en sejr. Og den kommer hjemme fredag den 6. februar mod JAI. Ingen tvivl om det hvis vi fortsætter de gode takter.

Inden da skal vi lige spille pokalkamp torsdag den 29. januar mod Ligaholdet Odder. En kamp vi ser frem til med stor spænding :-)

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies