rasmus_jakobsen.pngbp_electric.pnglindhardt_steffensen.PNGper_moeller.jpghsm.jpgdjurslands_bank.PNGrobaek.jpggrenaa_bilcenter.PNGgrefta.PNGkvickly.PNG

 

Skader giver os også lidt problemer og tabte første halvleg med ni mål

Vi er hårdt ramt på skadesfronten lige nu. Begge vores normale spilstyrere (Mikkel Due & Jonas P) er skadet. Jonas så meget at han slet ikke kan spille. Og Mikkel kunne kun spille for ca. 50 procent.

Når Odder så samtidig kommer med en hold, der var suppleret med 3 Ligaspillere, blev det en meget svær opgave. Det hold, Odder stillede op med, ville kunne slå alle hold i rækken. Specielt deres højre back voldte os i første halvleg store problemer .(Han scorede 12 mål).

Og når vi så samtidig spiller en skidt første halvleg, hvor vi tager alt for mange dumme chancer i angrebet, der bliver straffet med det samme, blev det op ad bakke. Og vores forsvar sejlede i den grad. Ved pausen var vi bagud med uhørte 21-12 !
Mandsopdækning var en dyr halvleg
Og havde det ikke været for Kristoffer P i målet, havde det set endnu være ud. Og så blev Bryan mandsopdækket hele kampen. Det skulle vi også lige bruge en halvleg til at finde modtræk imod.

Vi får justeret en del i pausen og vinder 2. halvleg 13-10. Stor ros til drengene for hele tiden at kæmpe. Og specielt stor ros til Joachim P for en stor kamp i angrebet. Han viste endnu engang hans store potentiale.

Vi ser frem til næste hjemmekamp på søndag mod AIA Tranbjerg, hvor vi lover vores hjemmepublikum en ny sejr

Carsten

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies