robaek.jpglindhardt_steffensen.PNGgrefta.PNGper_moeller.jpgbp_electric.pnggrenaa_bilcenter.PNGkvickly.PNGdjurslands_bank.PNGrasmus_jakobsen.pnghsm.jpg

 

De brændte chancers kamp

Puha den var træls at sluge.
For 4 gang i denne sæson taber vi til et hold, som er under os i tabellen. Og tilmeld til et hold der lå næstsidst ,og inden kampen mod os kun havde vundet 3 ud af 17 kampe.

Men når man ikke har den rigtige attitude, og ikke vil det 100 %, vinder man ingen håndbold kampe. Om det har noget at gøre med, at vi har sikret os, mht næste sæson skal være usagt.

Men det er ganske enkelt uacceptabelt overfor os selv og ikke mindst publikum at levere på et sådan niveau. Det skal der laves om på i de sidste 4 kampe. Det er os som trænere, der har ansvaret for at "løfte" spillerne op igen.

Brænder 5 straffekast
Som overskriften siger brændte vi rigtig meget. Bevares de havde en god målmand. Men vi brænder altså 5 straffekast, og mere end 20 oplagte chancer vi normalt scorer på. Det handler i alt sin enkelthed om koncentration og vilje i de enkelte situationer.

Eneste spillere, der kunne gå fra banen med oprejst pande, var endnu engang vores målmand Kristoffer P samt vores kriger Carsten Sander.

Vi må op på hesten igen og bruge de sidste 4 kampe til at rejse os. Og det skal nok ske.

Carsten

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies