robaek.jpgbp_electric.pnghsm.jpglindhardt_steffensen.PNGdjurslands_bank.PNGkvickly.PNGper_moeller.jpggrenaa_bilcenter.PNGrasmus_jakobsen.pnggrefta.PNG

NyTraenerTrioMads Bang Jensen, 30, har i fem år arbejdet med elitehåndbold, både ungdom og senior og har i den igangværende sæson været assistent på Skovbakkens 1. division herrer.
Fællesholdet Åstrup/Hammelev-Grenå i herrernes 3. division får ny cheftræner fra maj måned. Mads Bang Jensen, 30, har de seneste fem år arbejdet på eliteplan i primært Skovbakken og for et års tid siden færdiggjorde Mads DHF's divisionstræneruddannelse.
Vi har ledt efter en cheftræner, der har erfaring og alligevel har arbejdet med ungdomsarbejdet, så hans syn på håndbold og vores unge spillere kan passe sammen. Derfor syntes vi, at Mads Bang Jensen er et spændende valg, fordi han har en stærk baggrund fra årene i Skovbakken, udtaler ledelsen bag ÅHG, som har haft den erfarne Jasper Pedersen med i valget af ny cheftræner.
Ud over træningen af flere ungdomsdivisionshold og assisterende træner for 1. division herrer i Skovbakken, er Mads også kredstræner for JHF kreds 4 i årgang 01 piger.
Stor erfaring i klubarbejdet
Det tiltaler os yderligere, at Mads har været med i bestyrelse, ungdomsudvalg, kursusansvarlig og turneringsplanlægger, så han har et kendskab til, hvordan en klub kan fungere og udvikles.
Mads Bang Jensen mødte truppen på de to seniorhold i ÅHG i mandags, hvor han blev præsenteret, inden den nye cheftræner fortalte den unge trup, hvilke planerne han har med at udvikle spillerne.
Oprindelig er Mads Bang Jensen fra Holstebro-området. I dag er han lærer og håndboldansvarlig på Elbæk Efterskole i Horsens, men han er bosat i Århus.
Assistenttræner og 2.holdstræner
Carsten Vikkelsø fortsætter som træner, men i en lidt anden rolle end i denne sæson, hvor han har fungeret som cheftræner sammen med Bjørn Hessellund. Carsten har været i ÅHG i 3 sæsoner og i de 2 første sæsoner, var det som assistenttræner og 2.holdstræner og det er den rolle, som han får igen. Carsten er meget vellidt i truppen og derudover har han altid været en engageret træner, men har igennem de sidste 3 år udviklet sig meget som træner og har gjort et fortræffeligt stykke arbejde.
U18 Træner
Efter en sæson uden U18 hold bliver der igen et U18 hold og ny træner bliver Nicki Nettermann. Nicki har tidligere været inde over U18 som assistent og igennem hans engagement i ungdomsarbejdet i Åstrup/Hammelev, har han et stort kendskab til, hvad der rør sig på ungdomssiden. Nicki har en stor passion for trænergerningen og arbejder meget med at udvikle spillerne og sig selv.