grenaa_bilcenter.PNGgrefta.PNGdjurslands_bank.PNGlindhardt_steffensen.PNGrasmus_jakobsen.pngbp_electric.pngper_moeller.jpgkvickly.PNGhsm.jpgrobaek.jpg

 

Vi var med helt frem til 10 minutter før tid, så slap kræfterne op

Det skal ikke være nogen undskyldning. Men vi er godt nok uheldige og hårdt ramt for tiden.

Vores 2 normale spilstyrere er ude resten af sæsonen (Jonas & Mikkel).

Og i søndags nåede Bryan ikke frem til kampen. Og efter mindre end 10 minutter måtte Daniel udgå med en alvorlig skade over det ene øje, der højst sandsynligt holder ham ude resten af sæsonen.

Træner Bjørn måtte spille næsten hele kampen i angrebet, også selvom han faktisk ikke kan skyde en bule i en blød hat.

Benjamin Busk og Jonas Just var taget med fra 2. holdet, og de leverede begge en fin indsats.

Vi skulle møde et meget stærkt hold fra Kolding HK, som stadig er med i kampen om 2. pladsen, der giver ret til at spille om oprykning. Og Kolding blev en for stor mundfuld for os, som kampen skred frem.

Flotte aktioner

Vi leverede en meget fornem 1. halvleg, hvor vi flere gange havde muligheden for at komme foran med et par mål, men hver gang missede vi muligheden.

Vi leverede mange flotte aktioner i angrebet, hvor specielt Jens Overgård og Joachim Pedersen spillede flot. De er begge kun U18-Spillere, men de leverede på et meget højt niveau. Begge spillere forventer vi os meget af i fremtiden. J

Ved halvleg stod det 15-16, og vi var med indtil 10 minutter før tid ved stillingen 20-23. Derefter slap kræfterne op, og vi endte med at tabe 24-34. Helt misvisende resultat set over hele kampen. Men en helt fortjent sejr til Kolding HK.

Nu skal vi have ”overstået” de sidste 2 kampe med æren i behold. Vi vil kæmpe med alt, hvad vi har for at få flere point på kontoen.

Carsten

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies