kvickly.PNGgrenaa_bilcenter.PNGalu_comp.PNGhavne_bageren.PNGAVX-logo.png3f.PNGCafe_Kraes.jpgelcon_2014.jpglouis_nielsen.jpgdjurslands_bank.PNGherluf.PNGgrefta.PNGanemone_blomster.PNG

super grand old boys

Træningstider

I gamle dage

Holdleder

Hans Ole Malfeld
Tlf. 86 32 14 32

De gamle håndbolddrenge i Grenaa IF er ikke til at slå. De går fortsat efter guldet
Af Lars Norman Thomsen, Lokalavisen
Det var ikke nogen tilfældighed, at Grenaa IF's ældste håndboldherrer forleden vandt guld ved landsmesterskaberne.
Det var nemlig 6. gang i træk, at klubbens super grand oldboys hjemtog guldmedaljerne. Før da har holdet både som grand oldboys og oldboys vundet et hav af medaljer.
Grundstammen på holdet er spillere som Torben Kaagh, Gert Barner Nielsen, Sten Pedersen, Sten Jensen med flere.
Alle spillere, der var med i fordums dage, da klubben også spillede i 3. division.
"Tre gange rykkede vi op i 3. division, der svarer til 2. division i dag," siger Gert Barner Nielsen, 63, der var med til at rykke op alle tre gange.
"De andre er jo kun nogle knejter."
Den finurlige fløjspiller er fortsat i fin form, som i det unge år, hvor han også spillede fodbold og boksede på topplan.
Faktisk nåede han en finale ved Danmarksmesterskaberne, dengang amatørboksning var et tilløbsstykke.
Spiller Serie 2
De gamle drenge nøjes ikke med at møde jævnaldrende. Holdet spiller også med i Serie 2 i vintersæsonen mod langt yngre knøse.
Senest blev det til en fjerdeplads efter, at holdet sidste år rykkede op fra Serie 3.