alu_comp.PNGgrenaa_bilcenter.PNGgrefta.PNGhavne_bageren.PNGherluf.PNGelcon_2014.jpgCafe_Kraes.jpgAVX-logo.pnglouis_nielsen.jpg3f.PNGkvickly.PNGdjurslands_bank.PNGanemone_blomster.PNG

 

Serie1 Damer-14 15

Serie1 Damer-1
Povl Emil Jespersen
Træner
Tlf. 51 51 75 54
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 Serie1 Damer-2
Bjarne Nygaard
Holdleder
Tlf. 23 43 83 79
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Søndag eftermiddag, rundede vi en hektisk uge af med 3. kamp på 5 dage. Modstander hjemme på eget gulv, var Auning. Første halvleg var lige, og vi gik til pausen med en føring på 9-7, og en bunke mislykkede forsøg på at score mål på kontra. Til gengæld var vores forsvar oppe på dypperne, og det ene skud efter det andet måtte Auning se nappet af paraderne eller af en særdeles velspillet Regitze i kassen.

Anden halvleg fik vi det hele til at spille, og vi kørte Auning over. Igen var det forsvar og Regitze der med en redningsprocent på den gode side af 50%, virkelig leverede. Samtidig fik vi skudt mere koncentreret i den anden ende. Dermed kørte vi en stensikker sejr, på intet mindre end 23-11 ind på kontoen.

Målene fordelte sig som følger:
Banner 7, Sørensen 4 (1), Ina 3, Wetche 3, Mandrup 2, Maiken 2 (1), Gleerup 2 (1).

Nu holder vi kamppause indtil tirsdag d. 18. november hvor Ebeltoft kommer på besøg i GIC.
/Gleerup

Torsdag aften spillede vi på udebane i ”hulen” i Glesborg 2. runde i pokalen. Nørre Djurs rykkede sidste år ud af serie 1 og derfor ligger de i år en række under os. Det var ikke til at se i starten af det der skulle blive en særdeles spændende kamp.
Nørre Djurs var klar fra start og havde helt sikkert varmet bedre op, 3-1 stod der på tavlen i løbet af kort tid. Men vi fik dog hentet det efter lidt tid, første halvleg var lige og det bølgede lidt frem og tilbage.
Efter pausen kom vi foran, men Nørre Djurs unge trup ville ikke slippe kampen, og godt og vel midtvejs hentede de vores føring og kom endvidere foran. Vi sejlede lidt rundt og lavede tekniske fejl for en hel kamp i løbet af 10 minutter. Men så fik vi strammet op og kom med igen. Vi kom foran 18-17 med halvandet minut igen, og stillede os tilbage i forsvaret, Nørre Djurs lykkedes med at holde et super langt angreb der sluttede med et straffekast som blev sat i kassen, og kampen sluttede 18-18.

RUTINE fornægter sig ikke, og selv om vi var trætte og der blev trukket store veksler på få spillere, så spillede vi de 2x5 minutters omkamp så rutineret som aldrig før. Efter de første 5 stod der 18-20 på tavlen og med blot èt minut tilbage afgjorde vi kampen med målet til 22-18, og så fik Nørre Djurs et par trøstemål. Vi gik fra banen med 70 minutters bold i benene, en klassekeeper i målet, og en supergod fight over hele linjen.
Tak for kampen, vi glæder os til at møde jer efter jul, når i er tilbage i serie 1.

Målene fordelte sig således:
Banner 8, Sørensen 4, Mandrup 3, Wetche 2, Ina 2, Karina 2, Gleerup 1 (1).

På søndag spiller vi så 3. kamp i denne uge, når Auning gæster GIC kl. 15:00.
/Gleerup

 

  • Serie1Damer_6
  • Serie1Damer_3
  • Serie1Damer_2
  • Serie1Damer_9

Tirsdag aften var Dronningborg på besøg i GIC. For 14 dage siden, fik vi en røvfuld i Dronningborghallen. En oplevelse vi gerne ville glemme og veksle til noget mere positivt i denne kamp.
Med u18 målmand Ajla i kassen, slap undertegnede for den post. Der var comeback til Nanna A, der principielt ikke har været rigtig væk. Derudover var der også comeback til Birthe Nielsen (tidligere Jensen), og dermed var holdkortet for første gang i år fyldt!!!
Om det var det der gjorde at vi spillede bedre vides ikke, men vi spillede en rigtig god kamp. Foran 9-8 var pausen, vidner om to gode forsvarer og målmænd.
Anden halvleg var også helt lige, men efter lidt stillingskrig midtvejs kom Dronningborg bedst ud til de sidste 8-10 minutter og de vandt til slut 23-20.
God kamp over hele linjen, og tak til Ajla i kassen for en rigtig god indsats.
Et godt hold der formodentlig vinder rækken uden problemer.

Målene fordelte sig som følger: Banner 5, Karina 4, Gleerup 4 (3), Mandrup 2, Sørensen 2 (1), Ina 1, Bine 1, Maiken 1.
/Gleerup

Vi går efter revanche

Grenaa IF’s damer tabte 20-31 ude mod Dronningborg, og det vil hjemmeholdet gerne gøre bedre

Dronningborg har lagt sig i spidsen i Serie 1 i puljen på fem hold. Tre kampe og 6 points, mens Grenaa har høstet 4 points i ligeledes tre kampe, så der er puljens tophold, der dyster.

Damerne fra GIF har manglet en målmand, så en af markspillerne, Louise Gleerup, har løst opgaven på mål.

- Og det har Louise gjort rigtigt godt, men hun vil da helst spille ude, så til aftenens kamp mod Dronningborg har vi besluttet at give målmanden fra U-18 pigerne til at træde ind på holdet, så det bliver spændende, siger træner Povl Emil Jespersen.

Jeg tænker det bliver en svær kamp mod et stærkt hold fra Dronningborg! De har en god kontrafase og giver aldrig op!

Efter kampen deroppe for 14 dage siden har vi en god bunke revanche til gode. Da vi virkelig spillede som røv og nøgler deroppe. Så vi må hanke op i os selv hver især og så kæmpe.

Endvidere har vi nu fået en rigtig målmand med nr 1 og så er der comeback til Birthe, der er

klar igen efter nogle års pause!

Vi glæder os til endelig at spille på hjemmebane.

Louise

 

Stillingen

Dronningborg 3

6 points

Grenaa IF

4 points

ØAI/Auning

2 points

Ebeltoft IF

2 points

Allingåbro 2

2 points

 

 
 

GIF - Holdopstilling

1. Ajla Miljanovic

2. Sine Sørensen

3. Birte Marie B. Nielsen

4. Louise Gleerup

5. Sine Banner

6. Kristina Wetche

7. Nanna Andersen

8. Maiken Søegaard

9. Ina Outzen

10. Karina Skaarup

11. Sabine Knold

14. Maj Mandrup

Trænere

Povl Emil Jespersen

Bjarne Nygaard

Side 1 ud af 2

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies