grenaa_bilcenter.PNGkvickly.PNGdjurslands_bank.PNGlouis_nielsen.jpgAVX-logo.png3f.PNGgrefta.PNGherluf.PNGanemone_blomster.PNGhavne_bageren.PNGelcon_2014.jpgalu_comp.PNGCafe_Kraes.jpg

 

Tirsdag spillede vi årets første turneringskamp, på udebane mod Allingåbro 2, i en kamp der skulle vise sig at blive en forsvarskamp hele vejen igennem.
Vi måtte af sted uden Wetche der lå på langs, i stedet lokkede vi Winding med, og dermed nåede vi op på hele 9 markspillere. Jeg fik igen lov at vikariere som målmand, denne gang i en hel kamp. Derfra kunne jeg se et virkelig arbejdsomt forsvar, der gik til den i 60 minutter. Returløb var en fryd for øjet, og det gør det bare noget lettere at stå derinde bagved. Vores angreb behøver vi vist ikke at snakke yderligere om. Vi havde en lille 9-7 føring ved pausen, og det to måls forspring holdt vi næsten gennem hele anden halvleg hvor der tilmed var en scoringspause fra begge hold i omkring 10 minutter. Vi slæbte 2 point med derfra med en 15-12 sejr. Det er ikke tit 15 mål er nok til at vinde, men denne gang var det rigeligt.
Målene fordelte sig som følger: Banner 4, Mandrup 4, Karina 4 (1), Sørensen 1 (1), Bine 1 og Maiken 1.
Vi napper et par udekampe mere tirsdag d. 21/10 og torsdag d. 23/10, inden vi i starten af november spiller første hjemmekamp.
/Gleerup

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies