herluf.PNGgrefta.PNGCafe_Kraes.jpganemone_blomster.PNGdjurslands_bank.PNGalu_comp.PNGlouis_nielsen.jpg3f.PNGhavne_bageren.PNGkvickly.PNGelcon_2014.jpgAVX-logo.pnggrenaa_bilcenter.PNG

 

I den forgangne uge har vi spillet to kampe, tirsdag var vi på besøg i Dronningborg. De gule piger deroppe, lagde hårdt fra land, og vi var bestemt ikke klar. Så efter ret kort tid var vi bagud 4-11. Derefter var resten af halvlegen op af bakke, men vi fik da hentet ind på dem, og gik til pausen bagud 15-11. Vi startede godt op igen og kom op på 16-17. Derfra stoppede gæstfriheden fra Dronningborg og vi sluttede som vi startede, skidt, rigtig skidt.
Nederlaget blev intet mindre end 30-21.

Mål i Dronningborg: Banner 6, Sørensen 4 (1), Bine 4 (2), Wetche 3, Nanna 1, Ina 1, Mandrup 1.


Torsdag skulle vi så se om vi kunne rejse os efter afklapsningen. Endnu en udebane-efter-sengetid-kamp skulle spilles, denne gang i Ebeltoft. Vi var vel nærmest som forvandlet i forhold til i Dronningborg. Forsvaret stod godt, vi løb kontra, vi greb boldene, vi scorede, faktisk så gik vi til pausen foran 14-5. Desværre var 2. halvleg knap så god. I stedet for at køre Ebeltoft godt og grundigt over, så lod vi dem spille med, og derfor vandt vi kun kampen med 22-17.

Mål i Ebeltoft: Banner 6, Wetche 5, Ina 3, Karina 3 (2), Nanna 2, Sørensen 2, Bine 1.

Næste gang vi spiller kamp, er tirsdag d. 4. november hvor vi endelig skal spille på hjemmebane. Kl 20 i GIC mod Dronningborg.

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies