djurslands_bank.PNGlouis_nielsen.jpganemone_blomster.PNGkvickly.PNGhavne_bageren.PNGgrenaa_bilcenter.PNGCafe_Kraes.jpgAVX-logo.pngalu_comp.PNGherluf.PNGelcon_2014.jpggrefta.PNG3f.PNG

 

Torsdag aften spillede vi på udebane i ”hulen” i Glesborg 2. runde i pokalen. Nørre Djurs rykkede sidste år ud af serie 1 og derfor ligger de i år en række under os. Det var ikke til at se i starten af det der skulle blive en særdeles spændende kamp.
Nørre Djurs var klar fra start og havde helt sikkert varmet bedre op, 3-1 stod der på tavlen i løbet af kort tid. Men vi fik dog hentet det efter lidt tid, første halvleg var lige og det bølgede lidt frem og tilbage.
Efter pausen kom vi foran, men Nørre Djurs unge trup ville ikke slippe kampen, og godt og vel midtvejs hentede de vores føring og kom endvidere foran. Vi sejlede lidt rundt og lavede tekniske fejl for en hel kamp i løbet af 10 minutter. Men så fik vi strammet op og kom med igen. Vi kom foran 18-17 med halvandet minut igen, og stillede os tilbage i forsvaret, Nørre Djurs lykkedes med at holde et super langt angreb der sluttede med et straffekast som blev sat i kassen, og kampen sluttede 18-18.

RUTINE fornægter sig ikke, og selv om vi var trætte og der blev trukket store veksler på få spillere, så spillede vi de 2x5 minutters omkamp så rutineret som aldrig før. Efter de første 5 stod der 18-20 på tavlen og med blot èt minut tilbage afgjorde vi kampen med målet til 22-18, og så fik Nørre Djurs et par trøstemål. Vi gik fra banen med 70 minutters bold i benene, en klassekeeper i målet, og en supergod fight over hele linjen.
Tak for kampen, vi glæder os til at møde jer efter jul, når i er tilbage i serie 1.

Målene fordelte sig således:
Banner 8, Sørensen 4, Mandrup 3, Wetche 2, Ina 2, Karina 2, Gleerup 1 (1).

På søndag spiller vi så 3. kamp i denne uge, når Auning gæster GIC kl. 15:00.
/Gleerup

 

  • Serie1Damer_10
  • Serie1Damer_9
  • Serie1Damer_11
  • Serie1Damer_8

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies