grefta.PNGanemone_blomster.PNGalu_comp.PNGCafe_Kraes.jpg3f.PNGkvickly.PNGherluf.PNGlouis_nielsen.jpghavne_bageren.PNGAVX-logo.pngdjurslands_bank.PNGgrenaa_bilcenter.PNGelcon_2014.jpg

 

Søndag spillede vi for 4. gang i denne sæson mod Auning. Efter den første kamp, hvor vi smed det hele væk til sidst på egne fejl, har vi de efterfølgende to gange ikke haft problemer med dem. Søndag skulle vi så forsøge, at holde fast i den delte førsteplads, med endnu en sejr over Auning.
 
Planen om at få de to point lykkedes, men det var ikke kønt det hele. Forsvaret fik aldrig lige så godt fat i modstanderne som vi har haft de sidste mange kampe, til gengæld spillede vi så også rigtig godt i vores angreb, og Banner viste vejen med 12 (JA TOLV!!!!) rene mål. Auning fandt på at mandsopdække hende da hun havde lavet 9, men derfor kan man jo godt lave 3 mål mere. Godt gået unge dame, og fedt at vi er så gode til at spille hinanden gode.
Men der var også andre der bød ind, rutine fornægter sig ikke.
 
Efter 15-12 ved pausen, kunne vi i anden halvleg køre en sikker sejr på 28-23 i hus, og derfor spiller vi stadig med i den rigtig sjove ende af tabellen.
Mål: Karina 5 (3), Banner 12, Sørensen 1, Mandrup 4, Bine 3, Wetche 1, Bruun 1, Mette 1.
 
Desværre måtte vi efter opvarmning og kamp skrive to spillere mere på skadeslisten. Nu må vi se hvem der er klar til at spille den vigtige kamp på udebane mod Sønderhald på torsdag.
/Gleerup

Søndag spillede vi på udebane mod rækkens absolutte bundprop Rougsø. Det blev svært at følge op, på vores første kamp i år mod dem. De har trods en utrolig dårlig halvsæson, fået samlet tropperne lidt og selvom de kæmper en ulige kamp hver eneste gang de stiller op, så kæmper de med det de har.
Derfor måtte vi nøjes med en halvlegsstilling på 10-4. Vi havde forventet en storsejr igen, men hatten af for Rougsø der kæmpede, det og et par andre faktorer gjorde at vi havde det lidt svært i angrebet. Vi beviste igen at vi har rækkens bedste forsvar og målmand. Derudover er vi glade for at komme derfra uden større skader, og med en sejr på 23-10.
Målene fordelte sig således:
Banner 7, Sørensen 6, Pernille 1, Maiken 1, Bine 2 (1), Wetche 1, Bruun 2, Nanna 1 (1), Mandrup 1.
På søndag spiller vi hjemme mod Auning, det er 4. gang i denne sæson vi står overfor dem, og vi ser frem til en spændende kamp mod dem. Det bliver sikkert svært, og de vil helt sikkert gøre alt for at stikke en kæp i hjulet på vores gode forår.
/Gleerup

Efter en rigtig god start på anden halvdel af sæsonen, hvor vi har sat to point på kontoen i hver eneste kamp, lå vi inden søndagens kamp nummer 1!!!!
Modstanderen var nr. 2 Nørager, så for første gang i MANGE år skulle vi spille topkamp. Kampen blev en forsvarskamp, og vores forsvar stod virkelig godt, og Niko i kassen, tog godt fra, fra første minut. Til pausen havde Nørager kun lavet 7 mål. Til gengæld havde Nørager også stillet et godt forsvar op, og Gitte havde læst lektien og vi formåede kun at lave 4 mål de første 30 min.
 
Anden halvleg var igen rigtig god i forsvaret, men vi var usynlige i den anden ende, og efter 47 min var vi bagud 11-5. Det så sort ud, men så kom ti gyldne minutter og vupti stod der 11-11 på tavlen. Men med en tynd udvisning til Mandrup fik Nørager hanket op og scorede til 13-11, og så spillede vi 2-2 i de sidste minutter.
Nørager vandt fortjent 15-13, og ligger nu med et point mere end os.
 
Mål: Sørensen 2, Karina 5, Mandrup 2, Bine 3.

Tirsdag aften havde vi den store fornøjelse at spille årets første kamp, det var på hjemmebane og det var lokalopgør mod Åstrup. Vi havde et to-måls nederlag fra før jul vi gerne ville have revanche, derudover var der en plads i den øverste halvdel af rækken på spil. Slutteligt vil man jo bare ALTID gerne slå Åstrup.

Vi startede kampen dårligt og kom bagud 2-0, men efter 4-5 minutter fik vi rettet op på det og bragte os hurtigt foran 5-2, den korte version derefter er blot at vi aldrig så os tilbage, efter en pausestilling på 13-7, brugte vi anden halvleg på at smadre de røde ud af GIC.
Med to minutter tilbage førte vi 29-9, Åstrup fik pyntet ubetydeligt med to mål til sidst, så slutresultatet blev 29-11.
Og det er jo virkelig det man kan kalde en SKØN SKØN tirsdag aften. Der var comeback til Maj Mandrup i den helt rigtige hvide trøje (det kalder jo på comeback-øl J ), og så blev det aftenen hvor flere af de rødblusede blev grebet ud af Niko i kassen, Bine scorede to kasser på kontra.
I øvrigt er det vel længe siden vi har scoret SÅ MANGE MÅL PÅ KONTRA, så det lover jo godt for resten af 2014, hvor der jo er ombrydning af rækkerne i den kommende weekend.
Mål: Andrea 4, Gleerup 2, Pernille 7, Mandrup 3, Wetche 4, Banner 5, Bine 2, Weje 1, Karina 1.
Næste kamp er på torsdag hvos vi på udebane møder Kristrup kl. 19:40.
/Gleerup

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies