havne_bageren.PNGAVX-logo.pnggrenaa_bilcenter.PNGanemone_blomster.PNGelcon_2014.jpglouis_nielsen.jpgCafe_Kraes.jpgdjurslands_bank.PNGherluf.PNGkvickly.PNGalu_comp.PNGgrefta.PNG3f.PNG

 

Tirsdag aften spillede vi efter 3 træningskampe, årets første kamp hvor der var noget på spil. Ikke 2 point, men en 1. runde pokalkamp, som vi vandt og derfor lever drømmen om Europa videre.
Kønt var det ikke da vi mødte serie 3 holdet fra Skødstrup, til natkassekamp i Midtpunktet i Skødstrup. Vi havde lånt to spillere fra 2. holdet og en enkelt der ikke har spillet i 1 ½ år, og derved var vi oppe på 10 markspillere. Bine og jeg selv agerede målmænd i hver sin halvleg. Og derfra kunne man se at vores forsvar klart var bedst efter pausen. Serie 3 pigerne fra Skødstrup, anført af en tidligere Grenaa-pige bed fra sig og til pausen var vi rimelig lige. I anden halvleg fik vi lukket bedre af i forsvaret og vi fik en højere scoringsprocent. Derfor fik vi skabt et pænt hul, til slut fik Skødstrup sat nogle mål ind, men sejren var aldrig i fare. Vi vandt kampen 26-21.
/Gleerup

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies