grenaa_bilcenter.PNGCafe_Kraes.jpganemone_blomster.PNGkvickly.PNGherluf.PNGalu_comp.PNGelcon_2014.jpglouis_nielsen.jpg3f.PNGdjurslands_bank.PNGhavne_bageren.PNGAVX-logo.pnggrefta.PNG

 

Med omkring 10 afbud var det med blandede følelser vi kørte af sted mod Ryomgaard til endnu en sen midtugekamp. Et lille nødråb på Facebook hjalp, og da vi kom til hallen stod 2 gamle kendinge og ventede på os – comeback til Ole D, og Jacob B – så pludselig havde vi også lidt overskud på bænken. På den anden side af stregen var der også et par gamle kendinge – Michael Munk og Flemming Nielsen – så der var lagt op til et brag af en kamp. I starten af kampen havde vi rigtig godt styr på forsvaret og vores angrebsspil var fornuftigt – 13-9 ved pausen var godkendt. 2. halvleg blev en noget rodet affære – skæmmet af nogle hårde tacklinger og en masse brok. Det gav IFM et par velfortjente røde kort - de burde nok ha’ haft et mere – hvilket burde ha’ været nok til at vi kunne køre sejren hjem. Tilsyneladende gav det IFM lidt mere gejst – med 10 sekunder igen kom højre fløj mirakuløst fri og scorede til 23-22. Så måtte vi smide bolden i hænderne på Bjarne M, som med et brag af et skud gennem både forsvar og Thiemer sikrede os det ene point vi havde fortjent.

Efter en skuffende sæsonstart hvor vi på udebane tabte med en enkelt til nedrykkerne fra Kolind, startede det også skidt i GIC søndag.
Steen havde ikke fået forklaret Mie godt nok hvornår vi skulle bruge spilletøjet – så vi måtte enten hente det i Steens garage eller gå i glemmekassen.
Vi fik fundet tøj så vi kunne udruste dagens udvalgte (Thomas A, Jimmy L, Brian S, Bjarne M, Carsten N og M, Poul D, Lars K, Steen E og Allan J) - starten var lidt fumlende og Sønderhald var foran med 3 et par gange i løbet af 1. halvleg – men uafgjort ved pausen var tilfredsstillende.
2. halvleg startede med at vores fløje fik åbnet – forsvar og målmand stod lidt bedre, det var ikke prangende – så vi bragte os foran.
Ca. midtvejs i halvlegen blev Sønderhalds bedste skytte sendt i bad – direkte rødt efter en tackling på Lars Krøyer – det afgjorde sagen og vi var på et tidspunkt foran med 9 – men sløsede lidt og måtte nøjes med en 28-24.
Næste kamp er også i GIC 25. oktober
/Allan

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies