kvickly.PNGdjurslands_bank.PNGCafe_Kraes.jpgelcon_2014.jpglouis_nielsen.jpgherluf.PNG3f.PNGgrenaa_bilcenter.PNGhavne_bageren.PNGgrefta.PNGAVX-logo.pngalu_comp.PNGanemone_blomster.PNG

 

Sæsonen for U16 piger er gået op og ned. Først et frafald af spillere og dernæst af træner. Dette har resulteret i en meget tynd trup som første del af sæsonen har været meget præget af. Der er i mellemtiden kommet nogle nye ansigter til, hvilket gør, at vi har meget fokus på sammenspillet og ikke mindst sammenholdet. U16 piger spiller i B-rækken og er på nuværende punkt 10 spillere. Vi træner mandag 19.30 og torsdag 18.30. Der er altid plads til nye spillere, uanset niveau, der kunne tænke sig at prøve og kaste med en håndbold.
 
Spillerne er som følge:
Ajla Miljanovic
Lejla Cerimagic
Sabrina Andersen
Mette Boelt Alrøe
Elisabeth Bendtsen
Lærke Nielsen
Jeanette Freund
Katrine Kvist Andersen
Simone Tipsmark
Simone Stougaard
 
Cheftræner for U16 piger er Mikkel Christensen

Vi skulle både tidligt op – afgang 08.30 – og køre langt. Det andet hold med max points varTrojka fra Hammershøj. Pigerne fra Hammershøj så store ud, så det så ud som en spændende kamp, men ret hurtigt kom pigerne på 0-3, inden  Trojka fik skabt lidt spænding. En lille spurt i slutningen af halvlegen gav en halvlegsføring til de hvide på 5-10 Trojka kom igen for fuld fart i starten af 2. halvleg og reducerede så føringen kun var på 3 mål. Men GIF-pigerne fortsatte med at spille flot håndbold, med masser af indløb, ”Robber”, ”smutvej” og ganske alm. oppres – næsten hver gang pigerne satte spillet ordentlig op fik vi en god chance – alle kom på scoringstavlen (undtagen Ajla – som igen, igen leverede en stor indsats i målet)Da kampen var slut stod der 12-23 og der er nu kun et hold med max. points i puljen – det er pigerne fra Grenaa.

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies