kvickly.PNGgrenaa_bilcenter.PNGalu_comp.PNGelcon_2014.jpganemone_blomster.PNGgrefta.PNGlouis_nielsen.jpgdjurslands_bank.PNGAVX-logo.pngCafe_Kraes.jpghavne_bageren.PNG3f.PNGherluf.PNG

 

Opstarten foregik allerede i maj og juni 2013 med 2 gange træning om ugen med godt fremmøde af alle.
Derefter sommertur til Dronninglund Cup i uge 28 med deltagelse i finalen mod HEI som udbytte. Finalen blev desværre tabt, men efter 10 sejre i træk var vi desværre udgået for kræfter.
Efter sommerferien fra 1.8.13 har vi trænet 3 gange om ugen - mandage, onsdage og torsdage sammen med herresenior.
Adskillige træningskampe og træningsweekend med herresenior på BGI Akademiet.
Derefter var holdet til kval. stævne i Randers, hvor vi desværre ikke kvalificerede os til 1. div., men indsatsen var helt klart godkendt efter godt spil mod gode modstandere som Viborg og Vejle.
Turneringen i 2. div. før ombrydningen til jul resulterede i en 1. plads efter kun 1 nederlag og ellers lutter store sejre. 8 kampe - 7 sejre - 1 nederlag og en flot målscore på 237-161. De dygtige drenge havde dermed kvalificeret sig til at spille i 1. div. efter jul.
Starten i 1. div. har helt klart været svær. Det har været som at komme fra asken til ilden. Modstanderne er nogle af Jyllands bedste hold og bedste spillere. En pulje med Kolding, Viby, HEI, Skovbakken og Team Favrskov har foreløbig kun kastet 1 point af sig efter en uafgjort kamp mod Skovbakken på udebane.
Forventningerne er ikke en topplacering men udvikling af den enkelte spiller og holdet, så de kan blive mere robuste og fysisk klar til den store udfordring, det er at spille i 1. div., som helt klart skiller sig ud i forhold til 2. div., hvad angår kvalitet på alle niveauer.
Efter jul har vi fået tilgang af målmanden Mads Elkjær, hvilket vi forventer os meget af, men vi har stadig et meget smalt hold.
Efter jul har vi desværre igen måtte sige farvel til Tobias Flak. Vi håber alle, at han får lyst til at spille håndbold igen.
Næste store mål for drengegruppen U-18 efter sommerferien er igen at spille kvalifikation til 1. division, så de kan komme til at spille mod de bedste hold i Jylland.
Hele truppen og trænerstaben arbejder hårdt og målrettet for at blive endnu bedre.
Alt dette startede 1. april 2011 med det ene mål, at udvikle en stamme af lokale spillere, som på sigt kan begå sig som herresenior og overtage efter de nuværende 3. div. spillere, så man ikke er så afhængig af spillere fra Århus og Randers samt at højne træningsindsatsen og træningsmiljøet generelt, så det er en meget lang proces, vi har været og stadig er i gang med, og spillerne har flyttet sig voldsomt i den forgange periode, men de skal flytte sig endnu mere, hvis de skal etablere sig fast i 1. div. fra næste sæson.
På nuværende tidspunkt har indsatsen resulteret i at flere af drengene har haft deres debut på serie 1 og 3. div. herrer.
Til sidst en appel kom og deltag i det gode elitemiljø på U-18 drengesiden. Vi tager godt i mod alle og prøver langsigtet at forme alle spillere til at træne betydeligt bedre og mere end tidligere set på drengesiden i Åstrup/H og Grenå.


Trænerteamet består af Gerhard Lundsteen og Nicki Nettermann

 

Spillere U-18:
Mathias Nymark, Rasmus Lund, Jens Henrik Overgaard, Christoffer Bautz, Benjamin Busk, Rasmus Knudsen, Rasmus Henriksen, Jonas Just Hansen, Mads Elkjær, Rasmus Sørensen, Magnus K. Jensen, Jeppe Block og Andreas Lundsteen

Da jeg i 2011 blev ansat som cheftræner for U-16/U-18 drengene i fællesskabet Åstrup/Hammelev og Grenå IF, var ansættelsesbetingelserne helt klare. Jeg skulle sørge for, at der blev oparbejdet en træningskultur og et træningsmiljø, som man ikke havde oplevet før på drengesiden. Målet med dette var at skabe nogle spillere, der var i stand til at spille divisionshåndbold på minimum 3. div. niveau, når de blev seniorspillere samt udvikle spillerne generelt individuelt og som hold, så de kunne spille med i Jyllands bedste rækker for drenge i 2. div. eller det "usandsynlige" i 1. div.. Her taler vi altså om de bedste 20-30 hold i Jylland.

 
Et delmål var også at skabe en stamme af spillere, som på sigt kunne gå ind på 1. holdet i ÅHG, så man ikke i fremtiden var så afhængig af spillere ude fra, f.eks. fra Århus og Randers og der igennem også kunne skabe en god træningskultur og et godt træningsmiljø på seniorsiden, som er helt nødvendigt, hvis ambitioner og mål skal kunne gå hånd i hånd i Grenå. Dette er ikke muligt for klubben i øjeblikket.
 
Spillerne har knoklet.. Fra at starte i A-rækken, og være vant til at træne hist og pist, til at træne kontinuerligt og koncentreret 3 gange ugentlig, er lidt af et sceneskift. Men spillere har også høstet frugten af det fine arbejde.
 
Allerede året efter lykkedes det os at kvalificere os til 2. div. for U-16 drenge og i 2. halvdel af sæsonen endda vinde vores pulje i 2. div. og blive nr. 3 til JM, hvilket helt klart var langt bedre end beregnet.
 
I skrivende stund har drengene, som nu er U-18 spillere, vundet deres pulje i 2. division med kun et nederlag som bagage. De har dermed kvalificeret sig til at spille i 1. division et halvt år før det egentligt var vores eget mål for fremtiden. De skal nu prøve kræfter med nogle af de bedste spillere i Jylland. Målet for den kommende tid i 1. div. er at give spillerne erfaring, så de er klar over, hvad der skal til i udvikling for at spille med på øverste niveau, så de evt. kan kvalificere sig til at spille i 1. division fra starten af næste sæson.
 
På nuværende tidspunkt har flere af 1. års spillerne endda haft deres debut på herreholdet i 3. division. Mathias Nymark, Rasmus Lund, Rasmus Henriksen og Andreas Lundsteen har på skift deltaget i kampe på herreholdet, hvilket jeg og alle omkring holdet er meget stolte af. Ja vi har endda prøvet at spille med på et udtaget ungsenior hold i landspokalturneringen for herrer mod Team Favrskov torsdag den 16.1.14, hvor 7 af vores U-18 spillere var udtaget. Kampen blev for øvrigt vundet med 24-23 - flot.
 
Denne flotte og positive udvikling af hhv. den enkelte spiller og hele truppen har selvfølgelig ikke kunnet lade sig gøre uden enkelte "bump" på vejen , men jeg føler helt klart, at vi har gjort det rigtige fra start og til nu og har fulgt gameplanen næsten til punkt og prikke. Vi har godt nok mistet nogle spillere (ca. 4 stk.) undervejs - specielt i starten - men trafikken er begyndt, at gå den anden vej igen senest med tilbagekomsten af Mads Elkjær og Tobias Flak. Dette kan ikke undgås. Og man må og skal respektere, hvis spillere ikke har tid eller lyst til at ofre den tid klubben nu har sat til målsætning for træningsmiljø på de enkelte årgange. Men super drenge, som jeg ønsker held og lykke fremover..
 
Vi har i dag et team af spillere og trænere/holdleder - Nicki Nettermann, Frederik Larsen og undertegnede - som er på bølgelængde med hinanden og arbejder godt sammen i det daglige og kan grine og "græde" sammen. Træningskulturen og træningsmiljøet er hele tiden på vej op. Dette arbejder teamet hårdt på at holde fast i, og vi glæder os alle til den kommende tid med store udfordringer i 1. division. Vi glæder os til at være en del af den sidste del af de unge menneskers udvikling, så vi kan aflevere et kuld spillere, der så rigeligt har nået klubbens målsætning.
 
Med sportslig hilsen
 
Gerhard Lundsteen

TIRSDAG DEN 14.5.2013 I GIC KL. 18,30 OMKLÆDT OG MED LØBETØJ PÅ.
EFTER LØB ER DER HALTRÆNING FRA KL. 19,00 TIL ????.
DER VIL VÆRE TRÆNING HVER TIRSDAG OG ONSDAG MED LØB FØR TRÆNING BEGGE DAGE.
TIRSDAGE I GIC KL. 18,30
ONSDAGE I ÅSTRUP KL. 18,30
VEL MØDT ALLE NYE OG GAMLE SPILLERE.
MED VENLIG HILSEN
GERHARD OG NICKI

Så er vi klar til at gå i gang med den nye sæson 2013/14. Vi starter op på torsdag den 1.8.2013 i GIC.
Mødetid omklædt med løbesko på kl. 19,30 til intervalløb. Haltræningen starter kl. 20,00 sammen med seniorerne.
Vi har begge haller. Vi skal også prøve tøj på torsdag. Alle er velkomne både gamle som nye spillere. Vel mødt.
Husk at fortælle alle, hvornår vi starter.

 

Med venlig hilsen
Gerhard og Nicki

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies