Cafe_Kraes.jpggrenaa_bilcenter.PNGalu_comp.PNG3f.PNGkvickly.PNGelcon_2014.jpghavne_bageren.PNGdjurslands_bank.PNGlouis_nielsen.jpgherluf.PNGanemone_blomster.PNGgrefta.PNGAVX-logo.png

GIF Håndbold har fået indrettet et klublokale, som alle medlemmer og forældre kan benytte.
På træningsdage er tilgængeligt for træner enten til spillermøder eller hyggeaften, ligesom bestyrelsen vil holde sine møder i lokalet.
Se på hjemmesiden, hvornår bestyrelsen holder møde
Lokalet er til rådighed på træningsdage fra kl. 16.
I weekenden er åbent ved turneringskampe og evt. arrangementer.
Brug det også til babypasning, mens mor spiller.

Storskærm med Video og DVD i klublokalet
Trænerne kan samle spillerne til en hyggeaften eller se video før en kamp
Grenaa Idrætscenter købte for flere år et stort TC til gavn for samtlige klubber til at samles til store TV-kampe og naturligvis til optakt til kampe eller undervisning.
Vi har lige tjekket, om udstyret er i god stand, og det var det. Derfor står det nu sat frem til klublokalet på førstesal i GIC til fri benyttelse.
Der er to muligheder til at komme ind i klublokalet,
Det ene er at tage kontakt til servicepersonalet i GIC og bede dem låse op.
HUSK også at få dem til at låse efter jer.
Det andet er at sende en mail til Helle eller Henning, så skal vi nok få lokalet åbnet til det tidspunkt, I har behov.
Det er dejligt at få mere liv i hverdagen i klublokalet, når GIF Håndbold nu har ønsket det i 20 år.