havne_bageren.PNGdjurslands_bank.PNGkvickly.PNGgrefta.PNGAVX-logo.pnganemone_blomster.PNGgrenaa_bilcenter.PNGelcon_2014.jpgCafe_Kraes.jpgalu_comp.PNGherluf.PNG3f.PNGlouis_nielsen.jpg

U10 Drenge 2014

Christina Stougaard 2014
Christina Stougaard
Træner
Tlf. 20 24 76 99

Bryan Odour Mathews
Bryan Mathew Oduor
Træner
Tlf. 71 42 58 90

Med to engagerede forældretrænere og dygtige børn på banen midt i leg med bolden er U10 gruppen ved at vokse. Før var de i hallen om torsdagen. Nu vil de også gerne være i hallen om tirsdagen.
Samtidig skal de snart i gang med at spille kampe, og desuden er der nyt spilletøj bevilget af klubben, så nu skal lige str. på plads, inden at er helt klar til den nye sæson.

Samtidig har træner Bryan Odour og assistent Kristian Stougaard sørger for en god gang træning med smil, når U18 pigerne kommer til træning. Den erfaring, som Bryan kommer ind med efter en god træner baggrund i Idrætshøjskolen i Århus, har skabt variation i træning og derefter også i spillet.

Forleden måtte Bryan Odour, der også er med på 3. divisions fælles herreholdet, åbne en lille vennegave - et sæt bongo trommer, vakte jubel blandt hans piger.
Måske bruger Bryan trommerne, når pigerne løber ud over stepperne i denne sæson og scorer. Hvem ved?

• Der er gang i GIF ungdomshåndbold_3
  • Der er gang i GIF ungdomshåndbold_2
  • Der er gang i GIF ungdomshåndbold_1
  • Der er gang i GIF ungdomshåndbold_5
  • Der er gang i GIF ungdomshåndbold_4

Fotos:
KLaus Hansen

Spillere:
Nis Traulsen, Anders Gielstrup, Anders Rasmussen, Victor Lemkow, Oscar Andersen, Frederik Jensen, Christian Præst, Christian Severinsen, Magnus Rasmussen, Magnus Thulstrup (ved ikke om han kommer), Emil Sørensen, Anton Jensen, Mikkel Sørensen, Mikkel Hansen, Bertil Pedersen, Morten Møller, Jacob Pedersen og Kasper Henriksen.

Træner Helene Laursen
Hjælpetræner Lærke Nielsen

U10 drengene er er hold der består af en masse skønne drenge der elsker at spille håndbold. Der er en masse talenter der allerede er ved at finde deres plads på en håndboldbane. Vi har nogle gamle kendinge med på holdet men der er også kommet nogle nye med. Holdet er ved at finde deres spillestil og det kan mærkes! Vores to første kampe bar præg af, at vi skulle lære hinanden at kende og vi tabte desværre. Men holdet har bestemt rykket sig, både til træning og til kamp, det kunne man se i vores sidste kamp. Vi vandt vores sidste kamp stort og alle spillere gav sig 100 %. Drengene er super gode til at møde op til træning, og det er vigtigt da det er her vi former det spil der skal spilles på banen. Men håndbold handler ikke kun om at være seriøse, og vi er også rigtig gode til at hygge os til træning (o: Alt i alt er det et kanon dejlig hold og der er altid opbakning fra forældrene - og det er vi trænerer glade for!
Det er en fornøjelse at have med holdet at gøre, både til træning og kamp!
Helene (træner) og Lærke (holdleder/hjælpetræner)

Holdet har gennem sæsonen haft vokseværk, så efter en opstart med tre spillere til træning, så er holdet nu min 12 spillere til træning hver onsdag.
Holdet startede efterårssæsonen i D-rækken, men spiller her efter jul i C-rækken - mange sejre, få nederlag - masser af gode håndboldoplevelser på og udenfor banen.
Holdet er sammensat fra fire forskellige skoler, hvilket ikke kan mærkes til træning - sammenholdet er stærkt og respekten for hinanden stor. Og det er jo en ren fornøjelse for trænere som spillere, når håndbold bare er sjovt!
U10 drengene er en meget lærevillig flok med en stor appetit på håndbold, så trænerne må virkelig oppe sig - men bevægelse med bold går man aldrig fejl af! Det skal helst gå stærkt ifølge disse drenge.
Spillere som trænere siger tusind tak for den store forældreopbakning til holdet, det er altid dejligt med hjemmepublikum om vi er på udebane eller ej!
Træner: Christina Stougaard
Ungtræner: Frederik Karlin