elcon_2014.jpg3f.PNGhavne_bageren.PNGgrenaa_bilcenter.PNGalu_comp.PNGAVX-logo.pngkvickly.PNGherluf.PNGdjurslands_bank.PNGCafe_Kraes.jpggrefta.PNGlouis_nielsen.jpganemone_blomster.PNG

 

Holdet har gennem sæsonen haft vokseværk, så efter en opstart med tre spillere til træning, så er holdet nu min 12 spillere til træning hver onsdag.
Holdet startede efterårssæsonen i D-rækken, men spiller her efter jul i C-rækken - mange sejre, få nederlag - masser af gode håndboldoplevelser på og udenfor banen.
Holdet er sammensat fra fire forskellige skoler, hvilket ikke kan mærkes til træning - sammenholdet er stærkt og respekten for hinanden stor. Og det er jo en ren fornøjelse for trænere som spillere, når håndbold bare er sjovt!
U10 drengene er en meget lærevillig flok med en stor appetit på håndbold, så trænerne må virkelig oppe sig - men bevægelse med bold går man aldrig fejl af! Det skal helst gå stærkt ifølge disse drenge.
Spillere som trænere siger tusind tak for den store forældreopbakning til holdet, det er altid dejligt med hjemmepublikum om vi er på udebane eller ej!
Træner: Christina Stougaard
Ungtræner: Frederik Karlin

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies