djurslands_bank.PNGAVX-logo.pngalu_comp.PNG3f.PNGelcon_2014.jpghavne_bageren.PNGherluf.PNGgrenaa_bilcenter.PNGanemone_blomster.PNGlouis_nielsen.jpgCafe_Kraes.jpgkvickly.PNGgrefta.PNG

Med to engagerede forældretrænere og dygtige børn på banen midt i leg med bolden er U10 gruppen ved at vokse. Før var de i hallen om torsdagen. Nu vil de også gerne være i hallen om tirsdagen.
Samtidig skal de snart i gang med at spille kampe, og desuden er der nyt spilletøj bevilget af klubben, så nu skal lige str. på plads, inden at er helt klar til den nye sæson.

Samtidig har træner Bryan Odour og assistent Kristian Stougaard sørger for en god gang træning med smil, når U18 pigerne kommer til træning. Den erfaring, som Bryan kommer ind med efter en god træner baggrund i Idrætshøjskolen i Århus, har skabt variation i træning og derefter også i spillet.

Forleden måtte Bryan Odour, der også er med på 3. divisions fælles herreholdet, åbne en lille vennegave - et sæt bongo trommer, vakte jubel blandt hans piger.
Måske bruger Bryan trommerne, når pigerne løber ud over stepperne i denne sæson og scorer. Hvem ved?

• Der er gang i GIF ungdomshåndbold_2
  • Der er gang i GIF ungdomshåndbold_3