grefta.PNGCafe_Kraes.jpgelcon_2014.jpggrenaa_bilcenter.PNGlouis_nielsen.jpgherluf.PNGAVX-logo.pngkvickly.PNGanemone_blomster.PNGalu_comp.PNGdjurslands_bank.PNG3f.PNGhavne_bageren.PNG

 

U12 Drenge-14 15

U12 Drenge-2 
Christina Stougaard
Træner
Tlf. 20 24 76 99
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
U12 Drenge-1 
Bryan Mathew Oduor
Træner
Tlf. 71 42 58 90
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spiderman i 3D er svær at konkurrere med - og mens de fleste sad lunt i biografen med cola og popcorn, så sled fem ihærdige spillere med fysiske og tekniske udfordringer på en halv kedelig onsdag... Men så blev der sluttet af med et spil pebernød, nu da træneren havde bagt - og de kunne godt spises på trods af, de var bagt med speltmel

WP 20141210 001 WP 20141210 002

Alt for længe siden sidste indlæg, så nu er vi kommet til, sæsonen sidste kamp blev spillet i søndags. Men siden sidst...

Kamp i Allingåbro - sejr - største udfordring den dag var at fordele fidusen. Tre gange kampvalg med uafgjort mellem Nis og Gustav med førte en omgang sten-saks-papir, hvor Gustav trak sig sejrrigt ud af.

Hjemmekamp mod Midtdjurs - flot kamp af alle - men kampens detalje var en scoring af Oscar midt på egen bane halvdel sekunder før halvleg - og den indbragte ham fortjent fidusen.

Så blev kursen sat mod Auning, her fik drengene kamp til stregen i første halvleg af en utroligt velspillende målmand i Aunings ende, men fik heldigvis hul på scoringerne i anden halvleg, så det endte med en overbevisende sejr. Christian S - med en flot målmandspræstation - og Morten - med debut på center og midterforsvar - blev indstillet til fidusen, Morten vandt kampvalget på en flot fighterindsats.

Så blev det tid til returopgøret mod Hornslet - og med rigtig mange afbud grundet fodboldstævne, så var der lidt nervøsitet at spore... Men det blev så absolut sæsonens bedste kamp og vi fik 1 point med herfra. Ros til alle fra træneren, mens drengene valgte Anders R til kampens spiller for en helt utrolig forsvarsindsats!

Så nu kan vi se frem til nye udfordringer i B-rækken efter jul.

Sportslige hilsner
Christina Stougaard

Stemningsbilleder fra vores onsdagstræning, hvor vi pludselig kun var 5 spillere og to trænere (modtaget afbud fra 5, spillertrup 16, så den kunne træner ikke regne ud...?!) Nå pyt, så var der flere flødeboller til os alle, tak til Mikkel Andersen.

Siden sidste indlæg har vi været en tur i Hornslet og indkasseret vores første nederlag. Øv, øv, men den må træneren tage på egne skuldre. Spillerne nominerede Gustav, Morten og Mikkel Andersen til kampens spiller, og Mikkel A vandt afstemingen efter flot fight på fløjen med et par klasse scoringer.

Desværre har Romalt valgt at trække deres U12 hold, så der blev ingen kamp til os 9/11, og kampen 11/12 er også aflyst.

Sportslige hilsner
Christina Stougaard

 

  • u12_1
  • u12_2
  • u12_3
  • u12_4
  • u12_5
  • u12_6
  • u12_7

Desværre blev tempoet trukket ud af kampen, men når der blev foretaget et pladsskifte eller to, så fik spillerne vist lidt af det flotte håndboldspil frem. Og Mikkel Sørensen blev udfordret på målet med at holde koncentrationen, men det løste han på fornemmeste vis.

Kampens spiller og topscorer blev Anders Rasmussen - runners up var Gustav Wetche og Morten Ross med flotte aktioner i angrebet.

På træningssiden er der også gode nyheder. Bryan Mathews fra ÅHG er blevet overtalt til at komme og dele lidt af sin håndboldekspertise med drengene hver onsdag. Så kommer drengene trætte hjem fra træning, er det forklaringen.

Sportslige hilsner
Christina Stougaard

u12 drenge 2014-2015Efteråret har budt på en fantastisk start for U12 drengene med fire point på to kampe. Humøret er i top, spilleglæden intakt, og træneren har på opfordring indkøbt fidus til holdet, som uddeles til kampens spiller.

Jonas Petersen fik den tildelt af holdet efter Midtdjurs kampen, hvor han var flyvende på målet. Nu glæder vi os til de kommende kampe og nye udfordringer

Flere artikler ...

Side 1 ud af 2

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies