grefta.PNGdjurslands_bank.PNGAVX-logo.pnglouis_nielsen.jpgalu_comp.PNGelcon_2014.jpgCafe_Kraes.jpghavne_bageren.PNG3f.PNGherluf.PNGkvickly.PNGgrenaa_bilcenter.PNGanemone_blomster.PNG

 

Alt for længe siden sidste indlæg, så nu er vi kommet til, sæsonen sidste kamp blev spillet i søndags. Men siden sidst...

Kamp i Allingåbro - sejr - største udfordring den dag var at fordele fidusen. Tre gange kampvalg med uafgjort mellem Nis og Gustav med førte en omgang sten-saks-papir, hvor Gustav trak sig sejrrigt ud af.

Hjemmekamp mod Midtdjurs - flot kamp af alle - men kampens detalje var en scoring af Oscar midt på egen bane halvdel sekunder før halvleg - og den indbragte ham fortjent fidusen.

Så blev kursen sat mod Auning, her fik drengene kamp til stregen i første halvleg af en utroligt velspillende målmand i Aunings ende, men fik heldigvis hul på scoringerne i anden halvleg, så det endte med en overbevisende sejr. Christian S - med en flot målmandspræstation - og Morten - med debut på center og midterforsvar - blev indstillet til fidusen, Morten vandt kampvalget på en flot fighterindsats.

Så blev det tid til returopgøret mod Hornslet - og med rigtig mange afbud grundet fodboldstævne, så var der lidt nervøsitet at spore... Men det blev så absolut sæsonens bedste kamp og vi fik 1 point med herfra. Ros til alle fra træneren, mens drengene valgte Anders R til kampens spiller for en helt utrolig forsvarsindsats!

Så nu kan vi se frem til nye udfordringer i B-rækken efter jul.

Sportslige hilsner
Christina Stougaard

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies