grefta.PNGelcon_2014.jpgalu_comp.PNGCafe_Kraes.jpghavne_bageren.PNGkvickly.PNGanemone_blomster.PNGdjurslands_bank.PNGlouis_nielsen.jpg3f.PNGAVX-logo.pngherluf.PNGgrenaa_bilcenter.PNG

 

Overskriften på dette håndbold år for U12 må være udfordringer.
Vi startede sæsonen uden egentlig ikke at vide, om vi kunne stille et fuldt hold til kamp. Men med tilgang af lidt gæve piger, så kunne der pludselig stilles et mix hold, og derudover et rigtigt godt fodarbejde af drengene i klasser og blandt venner, ja så er vi nu 16 mand høj til træning.
Vi deler træningstider med U10 drenge, som har haft samme vokseværk, og hallen er på det nærmeste blevet for lille til os. Så trænere er stærkt udfordret på at holde alle spillere i gang. Og der skal lyde en stor ros til spillerne, som flittigt møder til træning.
Sæsonen startede i C-rækken, hvor resultaterne var tilfredstillende, og vi i flere kampe kunne se, hvor flot håndbold, holdet kan spille. Sæsonen slutter i B-rækken, hvor det må konstateres, at modstanderne er bedre, så resultaterne er udeblevet. Men der spilles stadig perioder med god håndbold.
På plus siden, ja endnu en ting, har holdet til denne sæson fået en ny hjælpe træner i Benjamin Busk - som er kommet med friske pust til teknisk som fysisk træning - og holdet har taget godt imod Benjamin, så der gives lige en ekstra skalle for at bevise overfor Benjamin, at man godt kan!
Nu er der kun tilbage at sige tak til jer forældre for lån af jeres dejlige drenge og piger - og en ny sæson truer!

 

Træner Christina Stougaard
Hjælpetræner Benjamin Busk

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies