Sådan lød cifrene nærmest skræmmende efter hornet havde lydt for sidste gang i Havndal hallen.
vi var taget 8mand afsted da vi lidt afbuds ramt, af skader, skole arbejde som selvfølgelig skal passes og familie arrangement, så det betød at vi havde Bla, Lasse Søegaard med i truppen som ikke har trænet med holdet en eneste gang og han gik ind og gjorde en god figur sammen med resten af holdet.
Følgende spillere havde fundet vej til truppen:
1. Emil Bjerre Busk
2. Nikolaj Sørensen
3. Jeppe Winding
4. Benjamin Due Stentoft
5. Søren Sørensen
6. Audry Munaira
8. Lasse Søegaard
10.Alexender Bøstrup
Det var holdet til dagens anledning, vores normale anføre Jesper Larsen var skadesramt efter han vrikkede slemt om på foden dagen før til træning. Hvilket gjorde at vi i trænerstaben tog den beslutning at lade ham sidde over og spare ham, og håbe på at han ville kunne nå at blive klar til på søndag, hvor vi har topkamp i GIC mod Mols som vi nået uretfærdigt tabte med 1mål til i den sidste turneringskamp før jul, så der har vi revanche til gode. Så vi håber, at Jesper når at blive klar. Det gjorde i øvrigt at vi tog afsted uden nogen decideret streg i truppen. Hvilket taktisk gav en lille udfordring. Nikolaj har tidligere i en kort periode spillet streg for et par år siden, så der tog vi chancen fra træner teamets side og smed ham ind i midterforsvaret og på stregen i angrebet. Og det løste han meget flot med ganske få fejl, meget flot forsvarsspil fra Nikolajs side.
Men ellers så var det en kamp hvor vi som trænere sagde i omklædningsrummet, at vi ville have fuld fokus, da vi godt kendte til Havndal som vi havde slået, 23-1 og 28-10 og det første resultat 23-1 er ikke en taste fejl. Vi fortalte drengene inden kampen at det godt kunne gå hen at blive en vigtig kamp, da målscoren kunne gå hen og blive vigtig når tuneringen skal gøres op. Vi forlangte koncentration og ingen legen i 1halveg! Vi havde som mål inden kampen selvom det er meget farligt og ikke normalt at sige til sine spillere, at vi ville vinde med mindst 20mål. Gutterne arbejdede stenhårdt og fulgte taktikken og det skal de have ros for.

Vi gik til pause foran 19-2 der var ros til drengene i omklædningen, og så sagde drengene at de ville blive ved med at kæmpe, og gå efter de 40mål. Vi i trænerteamet bakkede forslaget op da det ikke var umuligt.
Det syntes vi også er en fed indstilling at komme med i stedet for at gå ud og miste fokus og give nogle dumme mål væk. Så der skal også lyde en stor ros til drengene.
En stor ros skal der også være til vores målvogter Emil, som lavede mange flotte udkast og redninger, han for lavet omkring 10assist hvilket er flot, for en som kun har stået på mål i et halvt år.
Due var som sædvanlig kølig og sikkerheden selv, stor ros skal han i dag dog have efter at vi mødte Havndal sidst hvor han lavede 18mål, hvilket var voldsomt imponerende, men i dagens kamp lavede Due et hav af assister, hvilket også viser hvilken udvikling at han er ved at gå igennem, hans overblik bliver bedre fra kamp til kamp.
Søren Sørensen var dagens oplevelse, han havde flækket en del mål ind til træning dagen før, og derfor havde vi også store forventninger til ham! Han startede på hans sædvanlige plads på venstre fløj, hvor han lavede 4mål og brændte en kontra, hvor han i øvrigt blev pillet ud med det samme, som konsekvens af en dårlig afslutning. Men i anden halveg smed vi ham frem i en 5:1 formation i forsvaret og ud på en venstre back. Søren har krudt i røven en masse energi og hurtige føder. Han spurtede rundt i forsvaret og fiskede et hav af bolde, men ud over det havde han også et godt overblik for sine holdkammerarter, både i opspillet, kontra fasen og det ordinære spil. Og så lavede han noget der kan gå hen og blive Årets mål i Havndal hallen. Han satte sig selv op, og flækkede den ind udefra en 10-11meter helt oppe i krogen klasse! Det var med outstandig Sørens Bedste kamp til dato.
Søren scorede +10mål hvilket også er flot af en som også kun har spillet håndbold i et halvt år.
Alle kom på måltavlen vi har desværre ikke mållene skrevet ned.
Et højdepunkt var også at dagens Debutant Alexander fik scoret hans første mål i en håndboldkamp med 3sekunder tilbage af kampen, fed afslutning på kampen.

Vi i træner teamet er meget stolte af den udvikling drengene har gået igennem, da mange af dem nu kun har spillet håndbold i et halvt år ca.
Til dagens kamp manglede Oliver Mcquen Mandrup, Kasper Bjerre og Magnus Holck. Plus den skadede Jesper Larsen.

Mads/Benjamim

Grenaa IF Håndbold bruger cookies . Læs mere om cookies