louis_nielsen.jpgdjurslands_bank.PNGalu_comp.PNGherluf.PNG3f.PNGanemone_blomster.PNGgrefta.PNGAVX-logo.pnggrenaa_bilcenter.PNGelcon_2014.jpghavne_bageren.PNGCafe_Kraes.jpgkvickly.PNG

U6 Drenge og Piger 2014
U4 Drenge og Piger 2014
 Sine Banner 2014
Sine Banner
Træner
Tlf. 31 90 44 90
Cecilie Bang Soerensen 2014
Cecilie Bang Sørensen
Hjælpetræner
Simone Stougaard 2014
Simone Stougaard
Hjælpetræner

Heidi Firgaard
Forældrekontakt

Rikke Nikolaisen
Forældrekontakt

Her kommer U4,6,8 og 10 som træner sammen hver torsdag, børn og forældre møder talstærkt op hver gang. Det er en flok dygtige, glade og viljestærke unger, som er godt på vej til at blive klubbens nye stjerner. U8 og U10 har deltaget i flere stævner i løbet af sæsonen, der er både blevet vundet og tabt men det har kun gjort lysten til håndbold større. Der skal lyde en stor tak til alle forældre der har hjulpet til, om det så har været opsætning af mål til træning, vask af spillertøj, frugt til kampe, praktiske ting eller kørsel, så er klubben og trænere meget taknemmelige for det hele!! Også en stor tak til hjælpetrænerne, hvis I ikke hjalp til, kunne træning og stævner ikke lade sig gøre. Så TAK!!

U6 Rayan Gutic
U6  Mathilde Pedersen